Важка втрата: загинув 21-річний десантник зі Львівщини Остап Мороз

Вічна пам'ять

Фото зі сторінки Гніздичівської ОТГ

На щиті додому повертається ще один вірний син України зі Львівщини. Звістку про смерть 21-річного Мороза Остапа, який проходив військову службу за контрактом у десантно-штурмовій бригаді оприлюднили у Гніздичівській ОТГ

«Кортеж з тілом воїна Остапа Мороза прибуде до села Жирівське у суботу 20 січня о 12.30 год. (прямуватиме з Жидачева через с. Заболотівці)
Парастас відбудеться 20 січня о 17.00 год.
Чин похорону – у неділю, 21 січня, о 13.30 год.
Зустріти нашого воїна, віддати йому свою шану і молитву – обов’язок кожного з нас.
Вічна пам’ять і слава Воїну Остапу!», - йдеться у дописі.

Відповідно до розпорядження селищного голови, з метою належного вшанування пам’яті військовослужбовця Збройних Сил України, жителя с. Жирівське – Мороза Остапа Тарасовича, керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 19-21 січня 2024 року у Гніздичівській територіальній громаді оголошено Днями жалоби.

Довідка про Героя: Мороз Остап Тарасович, 2002 р.н., мешканець с. Жирівське, проходив військову службу за контрактом у десантно-штурмовій бригаді.

Читайте також: загинув Герой зі Львівщини - Якубовський Іван (ФОТО)

Остап загинув 17 січня 2024 р. поблизу населеного пункту Кліщіївка, Донецької області, залишившись вірним військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну.


varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена