Важко стримати сльози: у Львові сотні людей попрощалися з мамою і трьома доньками, які загинули під час удару рф (ФОТО/ВІДЕО)

Живим у сім'ї залишився лише чоловік

Львів провів в останню путь родину Базилевичів. Внаслідок ракетного удару рф по місту загинули мама і три доньки.

Сотні львів’ян пришли до Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла у Львові попрощатися із Євгенією Базилевич та її трьома доньками: 21-річною Яриною, 18-річною Дариною та 7-річною Емілією.

Фото: "Варта-1"



Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина, Дарина та Емілія – загинули у власному будинку. Живим залишився лише чоловік.

Дарія Базилевич була студенткою університету. Дарині було всього 18 років. Дівчина навчалася на другому курсі програми «Культурологія» Гуманітарного факультету УКУ, була активною студенткою, менторкою «Лабораторії волонтерства» УКУ, пластункою. Займалась в театральній студії, вивчаючи різноманітні аспекти акторського мистецтва.

Ярині Базилевич був 21 рік. Вона працювала в офісі «Львів – молодіжна столиця Європи 2025».



















Також Ірину Демидову поховають 6 вересня, на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32А).

Юрія Арабського поховають 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також