Вбив трьох людей, вкрав авто та спричинив смертельну ДТП: поліція затримала підозрюваного у тяжких злочинах (ФОТО)

Чоловіка затримали

Фото: Нацполіція Харківської області

На Харківщині правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у низці злочинів - вбивстві трьох людей, викраденні авто та спричиненні ДТП зі смертельними наслідками. Про це 16 липня повідомили у прес-службі поліції Харківської області.

Зловмисником виявився 20-річний хлопець. Поліцейські Харківщини оперативно затримали підозрюваного.

Так, 16 липня до поліції  надійшло повідомлення про заволодіння транспортним засобом «Daewoo Lanos» по вулиці Гвардійців Широнінцев.

«В ході перевірки встановлено, що вказаним автомобілем заволодів 20-річний хлопець. Керуючі автівкою, він скоїв ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців зі смертельними наслідками. Під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що чоловік вбив трьох родичів в квартирі: матір, сестру та співмешканця матері. Обставини та дані загиблих встановлюються», - йдеться у дописі.

Чоловіка затримано. Відкрите кримінальне провадження за статтею «вбивство». Вирішується питання про кваліфікацію подій за Кримінальним кодексом України.

У місцевому Telegram-каналі поширили інформацію про те, що невідомий водій збив літнього чоловіка під Герширом і поїхав, врізався в іншу машину, вискочив зі своєї та втік.

В порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України його затримали. На місцях скоєння злочинів працюють слідчо-опративні групи, криміналісти.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена