Вбивцю жінки у старовинному замку на Львівщині відправлять за тюремні мури

На Золочівщині чоловік зґвалтував, а потів вбив свою знайому

Ілюстрація: коридор Київського СІЗО/Дзеркало тижня 2021р.

Мешканцю Золочівщини винесено вирок - 11 років тюрми за зґвалтування та вбивство.

Як повідомили у прокуратурі Львівської області, прокурори у суді довели, що у серпні 2021 року в одному із міст Золочівського району обвинувачений зґвалтував, а потів вбив свою знайому.

В той день на території одного із замків чоловік мав зустріч з жінкою, під час якої вони разом розпивали алкогольні напої. Однак, згодом між ним виник конфлікт, в ході якого фігурант взяв її за голову та вдарив кілька раз об металеву конструкцію. Від удару знайома впала, після чого чоловік затягнув її до пожежної водойми та зґвалтував.

Проте на цьому обвинувачений не зупинився, він взяв пасок від її сумки, обмотав шию потерпілої та задушив. Після цього тіло викинув у водойму та втік з місця події.

За публічного обвинувачення прокурорів Золочівської окружної прокуратури місцевого мешканця визнано винним в умисному вбивстві та зґвалтуванні (п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 5 ст. 152 КК України).

Читайте також: буковинець вбив батьків і намагався скоїти самогубство.

Вироком суду його засуджено до 11 років позбавлення волі. Наразі обвинувачений знаходиться під вартою. Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також