Львівська вчителька, яку звинуватили у побитті дитини, більше не працює

Вона пішла з посади за власним бажанням

Інцидент стався 19 червня у  початковій школі «Малюк» Львівської міської ради. Про це пише Tvoemisto.tv.

Директорка школи Оксана Росипська повідомляє, що ця ситуація трапилась, коли група дітей разом з вчителями поверталися з дозвілля. Група рухалася пішохідним переходом: попереду та посередині були вчителі, а позаду йшла асистентка вчителя з хлопчиком з особливими потребами за руку. Зазвичай дитина має приватну асистентку, яка весь час біля нього, проте цього дня її не було через погане самопочуття. 

«Коли вони вже завершували переходити дорогу, хлопчик намагався відірватися від асистентки та вкусив її. Вийшла штовханина, збоку це могло виглядати по-різному. Мене там не було, відео, як це відбувалося, я не бачила. Це все зі слів дітей та вчителів. Можливо, хлопчик боявся переходити дорогу. За словами однієї з вчительок, раніше він теж боявся, але вона його обнімала і вони разом це робили. Тож цього разу, коли вона почула його крик, вона підійшла до нього, але потрапила вже на той момент, коли з'явилася очевидиця, яка казала не бити дитину», – розповіла Оксана Росипська.

Директорка повідомила, що збоку це дійсно могло виглядати так, ніби асистентка вдарила дитину.

«Асистентка вчителя намагалась відірватися від хлопчика, який її вкусив. Проте ми не можемо довести, хто правий, а хто ні. Ця асистентка більше в нас не працює, вона вирішила піти за власним бажанням. Тепер в нас новий асистент вчителя», –  зазначила Оксана Росипська.

Читайте також: Діти українських захисників зі Львівщини вирушать у літню подорож Францією

Нагадаємо, у Львові вчительку звинувачуть у побитті дитини. Як повідомляє очевидиця, вчителька била хлопчика по носі та обличчі, а інша потім сіпала його за руку та одяг. При цьому дитина плакала.

varta1.com.ua: Новини

Стажер

Читайте також