Вчинок ціною в життя: на Львівщині поліцейський врятував пенсіонерку та людину з інвалідністю з палаючого будинку

2021-10-20-111637
2021-10-20-111637

На Львівщині правоохоронець врятував з палаючого будинку 84-річну жінку та її сина-інваліда. 20 жовтня, начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін вручив начальнику сектору кримінальної поліції відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції майору поліції Володимиру Стаднику — Подяку за врятовані життя та нагрудний знак «За заслуги», — повідомили «Варта1» у ГУ ДСНС у Львівській області.

Правоохоронець врятував з палаючого будинку 84-річну жінку та її сина-інваліда. Подія сталась 16 жовтня. Володимир Стадник приїхав на вихідні погостити до своїх родичів у с. Солиги, Яворівського району. Близько опівночі він вийшов на вулицю та побачив пожежу — дах сусідського будинку був охоплений вогнем. Поліцейський, не гаючи ні хвилини, кинувся на допомогу.

З палаючої будівлі, вибігла жінка, яка кричала, що у помешканні залишились її матір та брат, котрі не можуть самостійно вийти — матері 84 роки, а брат — інвалід. Володимир, не роздумуючи, вибив шибу у вікні, проник у будинок, знайшов пенсіонерку та її сина і по черзі виніс на вулицю. Врятованих з пожежі людей передали медикам, які саме прибули на місце події.

varta1.com.ua: Новини