Вчитель вкрав зі школи 19 ноутбуків і здав їх у ломбард

2021-10-28-140627
2021-10-28-140627

Київські оперативники затримали серійного крадія ноутбуків з навчального закладу, в якому він працював вчителем. Під час інвентаризації співробітники навчального закладу на вулиці Вікентія Беретті виявили відсутність 19 ноутбуків, про що одразу повідомили у поліцію. У ході відпрацювання правоохоронці встановили, що до правопорушень причетний працівник даного закладу, — повідомили «Варта1» у поліції Києва.

Поліцейські перевірили ломбарди, виявили викрадену комп’ютерну техніку та встановили особу, причетну до злочину. Протягом декількох місяців 42-річний вчитель викрадав майно установи. Після проведення необхідних слідчих дій ми встановили, що чоловік причетний до дев’ятнадцяти крадіжок ноутбуків. Своїми діями він завдав школі збитків на суму шістдесят три тисячі гривень.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка. За погодженням із процесуальним керівником Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідча повідомила фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини