Вдарив брата сокирою по голові: у поліції розповіли подробиці кривавої бійки на Львівщині (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-12-02 at 10.09.32
WhatsApp Image 2021-12-02 at 10.09.32

На Львівщині брат жорстоко порубав брата. Про це повідомляла сьогодні «Варта1».


Як повідомили «Варта1» у пресслужбі поліції Львівської області, правоохоронці затримали нападника на Стрийщині. Затриманий завдав жертві декілька ударів сокирою та втік з місця події.


У поліції розповіли, що інцидент трапився 1 грудня, близько 11:30 год. До поліції надійшло повідомлення про те, що в житловому будинку в одному з сіл Стрийського району виявлено 55-річного чоловіка, який там проживає, з важкими травмами.


Брат вдарив сокирою сплячого.


«Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 57-річний рідний брат потерпілого, мешканець Нового Роздолу. Того дня, близько 11:00 год, зловмисник підійшов до чоловіка, який спав на ліжку, і завдав йому удари сокирою по голові та руці, після чого втік. Потерпілого було доправлено до лікарні, де за його життя борються медики», — розповіли подробиці поліцейські.


Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Йому  повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 — ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.


Досудове розслідування триває.


varta1.com.ua: Новини