Вечірнє зведення Генштабу: ЗСУ знешкодили розвідгрупи російських військ на сході

Війська РФ безуспішно намагалися проводити штурми на Бахмутському та Авдіївському напрямах

Фото: інформативне

Війська РФ безуспішно намагалися проводити штурми на Бахмутському та Авдіївському напрямах. Окрім цього ЗСУ вдалося знешкодити розвідгрупи окупаційних військ у районах Івано-Дар'ївки, Веселого, Яківлівки та Соледару.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ у «Facebook».

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках істотних змін немає. На останньому росіяни здійснили обстріл зі ствольної та реактивної артилерії біля Миколаївки Чернігівської області та населених пунктів Катеринівка, Середина-Буда та Мезенівка у Сумській області.

Для уточнення становища підрозділів Сил оборони окупанти вели повітряну розвідку безпілотниками в районі сіл Гай, що на Чернігівщині та Шалигиному Сумської області. На Харківському напрямку ворог обстріляв із танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Рідне, Соснівка, Прудянка, Слатине, Руська Лозова, Петрівка, Чепель, Печеніги, Слобожанське. Завдав авіаудару біля Верхнього Салтова.

На Донецькому напрямку загарбники за підтримки авіації, намагаються вести штурмові дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Для сковування дій українських підрозділів та недопущення перегрупування продовжують систематичні обстріли позицій вздовж лінії зіткнення. Ведуть перегрупування підрозділів Східного військового округу, які діють на вказаному напрямку.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також