«Велика купа грошей»: прикордонники Львівщини закінчили підрахунок коштів вилучених у чоловіка (ФОТО)

Повідомили ймовірне походження цих грошей

Фото: ДПСУ

Прикордонники Львівщини закінчили підрахунки коштів, які намагався перевезти 38-річний водій автомобіля «Меrcedes Benz Citan». Про це 2 лютого повідомили у прес-службі державної прикордонної служби.

«Майже 6,7 млн гривень намагалися незаконно ввезти в Україну під підлогою та за обшивкою мікроавтобуса. Розглядається версія, що ці кошти могли бути незаконно привласнені на територіях України, які перебували під контролем російських загарбників», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у середу  ввечері 1 лютого, близько 20.10, до пункту пропуску «Шегині – Медика» із Республіки Польща прибув автомобіль «Меrcedes Benz Citan». Водій намагався перевезти в Україну близько 9 мільйонів гривень.

Водій мікроавтобуса, 38-річний житель Львівщини  повертався додому з приватної поїздки і для проходження митного контролю обрав смугу «червоний коридор» та задекларував продукти харчування і мультипристрій на суму всього близько 200 євро.

«Під час огляду автомобіля працівники митного поста «Мостиська» разом з прикордонниками виявили у конструктивних порожнинах авто, зокрема, під обшивкою, приховану національну валюту. За попередніми даними, чоловік намагався перевезти в Україну близько 9 мільйонів гривень, купюрами номіналом 100 гривень», - йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена