VELUX Group розширила в Україні виробництво комплектуючих для мансардних вікон

Світовий лідер з виробництва мансардних вікон та сонцезахисних аксесуарів, данська VELUX Group, продовжує розвивати виробництво на території України

В 2024 році данська компанія налагодила на Закарпатті серійне виробництво трьох інноваційних пристроїв для керування електричними мансардними вікнами, шторами та ролетами.

На українському заводі виробляють електромотор KMG 100 K, систему управління з живленням від електромережі KUX 110 та пульт дистанційного управління вікнами VELUX Touch. Пристрої призначені для автоматизації мансардних вікон з функцією ручного управління. Виготовлені в Україні комплектуючі продаються у понад 60 країнах світу. В компанії пояснюють, що популярна лінійка вікон з дистанційним керуванням GLL/GLU тепер містять електрообладнання з позначкою «Made in Ukraine» і це є свідченням гарантованої якості.

Виробничий процес організований під Ужгородом, на заводі американського контрактного виробника електроніки Jabil. Україна стала 12-тою країною, де VELUX Group налагодив масове виробництво продукції.

Така позиція компанії в умовах війни в Україні безцінна. Розширення виробництва створює нові робочі місця в Закарпатті. Також це – додаткові  податки, які сприятимуть економічному розвитку регіону та країни, - коментує новину Юрій Ткаченко, генеральний директор «ВЕЛЮКС Україна».

VELUX Group активно підтримує Україну на економічному, будівельному та волонтерському фронтах. Компанія активно долучається до програм з відбудови України, зокрема підтримує проект «Children’s Living Places» («Простори для життя дітей»), ініційований організацією SOS Children’s Villages Denmark.

VELUX Group – світовий лідер з виробництва мансардних вікон та сонцезахисних аксесуарів з майже 80-річним досвідом. Компанія має власні представництва в 40 країнах. Мансардні вікна VELUX продаються більш ніж у 70 країнах, виробничі потужності компанії зосередженні у 12 країнах. Портфоліо VELUX включає дахові вікна, модульні мансардні вікна та аксесуари для них, вікна для пласких дахів, світлові тунелі, декоративні жалюзі, сонцезахисні вироби та роллети, матеріали для їхнього монтажу, а також рішення для розумного дому.

Власне представництво в Україні VELUX Group має з 2001 року. Всі заводи VELUX мають сертифікати ISO 9001 (якість, 2004), ISO 14001 (оточуюче середовище, 2004) та OHSAS 18001 (умови праці, 2005). Деревина для мансардних вікон VELUX має сертифікати FSC або PEFC.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також