Верховний суд не прийняв апеляцію Зайцевої і Дронова

original
original

Верховний суд не прийняв до розгляду апеляції засуджених у справі про ДТП на Сумській у Харкові Геннадія Дронова та Олени Зайцевої. Про це повідомила журналістка Тетяна Доцяк, передає «УНІАН».

За її словами, в апеляційній скарзі адвокат Дронова Геннадій Токарєв заявив, що судовий розгляд було неповним, оцінка доказів надана неправильно, а висновки суду не відповідають фактичним обставинам.

Проте в суді це назвали «загальними фразами» і попросили надати більш конкретні аргументи. На усунення недоліків в адвоката є 15 днів. «Скаргу Геннадія Дронова у Верховний суд також не взяли до розгляду, як і скаргу Зайцевої», — повідомила журналістка.

Нагадаємо, Зайцева у своїй скарзі просила пом’якшити вирок до 5 років позбавлення волі. У ній також знайшли недоліки й не прийняли до розгляду.

8 жовтня 2017 року, на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечникова, в центрі Харкова, зіткнулися автомобілі «Lexus» і «Volkswagen Touareg».

Першим авто керувала 20-річна Олена Зайцева, другим — Геннадій Дронов. Від зіткнення авто Зайцевої вилетіло на тротуар і на смерть збило групу пішоходів. Жертвами аварії стали 6 осіб, ще 5 отримали поранення. Суд у цій справі тривав понад рік, відбулося 60 засідань. І Зайцева, і Дронов на судових дебатах визнали свою вину в скоєнні аварії.

Олену Зайцеву і Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини