Вибух у Таганрозі: в росії заявили, що над містом нібито збили українську ракету ППО (ФОТО)

Є потерпілі

У п'ятницю, 28 липня, у Таганрозі Ростовської області стався гучний вибух.

У мережі публікують фотографії та відео, на яких видно стовп диму в одному з районів міста. Російські ЗМІ пишуть, що в сусідніх будинках вибило скло вибуховою хвилею. За їхніми даними, вибух стався неподалік від аквапарку« Лазурний», на вулиці Адмірала Крюйса.

Наразі відомо про 3 постраждалих, вони отримали осколкові поранення. На місці вибуху утворилася воронка розміром 5 на 5 метрів, пише Telegram-канал baza. За їхніми даними, вибух стався у дворі Державного банку. Під завалами ресторан« Чехов сад » залишаються люди.

 «На даний момент за медичною допомогою звернулися 15 осіб, з ними працюють медики. Всі - з легкими травмами від осколків. Жертв немає», - заявив губернатор Ростовської області Голубєв.

Міністерство оборони рф звинуватило Україну в ракетному ударі по Таганрогу. За версією росіян, по місту вдарили нібито ракетою комплексу ППО С-200.

«Київським режимом здійснено терористичну атаку переобладнаною в ударний варіант зенітною ракетом комплексу ППО С-200 по житловій інфраструктурі міста Таганрог Ростовської області. Російськими засобами ППО українська ракета була виявлена та перехоплена у повітрі. Уламки збитої української ракети впали на території Таганрогу», - повідомили у прес-службі Міноборони рф.

Фото з соцмереж

В оборонному відомстві держави-терориста додали, що внаслідок «скоєного київським режимом теракту» пошкоджено декілька будівель, а також постраждали мирні жителі.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк