Від сьогодні триватиме ремонт на перехресті вул. С. Бандери–вул. Городоцька

remont-dorogy-lviv-6080-259f7
remont-dorogy-lviv-6080-259f7

Від, 14 жовтня і до 15 листопада 2021 р буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. С. Бандери–вул. Городоцька. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Об’їзд місця перекриття відбуватиметься, відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Від завтра, 14 жовтня, розпочнуться роботи на перехресті з вул. Городоцькою. На час робіт відбудуться зміни у русі громадського транспорту.

«Ремонт вул. С. Бандери продовжується. Роботи тривають згідно з графіком. З 14 жовтня розпочинаємо ремонтні роботи на перехресті з вул. Городоцькою. Тут будуть проводити роботи з облаштування трамвайної інфраструктури. На час робіт буде перекрито для руху транспорту перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. Це досить складне перехрестя, адже тут нам необхідно з’єднати трамвайні колії і облаштувати всю трамвайну інфраструктуру та поз’єднувати всі комунікації. Орієнтуємося, що роботи триватимуть місяць часу», — розповів Микола Власюк, директор ЛКП «Львівавтодор».

Впродовж місяця, для руху транспорту буде перекрито перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича–вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу — по вул. Короткій.

Впродовж місяця паркування на вул. Тобілевича–вул. Федьковича–пл. Кропивницького–вул. Короткій буде заборонено. Дотримання правил дорожнього руху контролюватимуть інспектори з паркування та патрульна поліція, тут цілодобово працюватиме евакуатор.

varta1.com.ua: Новини