Від завтра на кількох вулицях Львова перекриватимуть рух, маршрути громадського транспорту курсуватимуть зі змінами

golovna-16
golovna-16

Завтра, 21 серпня, 22 серпня, а також 23 та 24 серпня на кількох вулицях Львова буде ситуативне та тимчасове перекриття руху, відтак, деякі маршрути громадського транспорту курсуватимуть зі змінами. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.



Зокрема, вже завтра, 21 серпня, для проведення репетиції маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів з 8.00 год до 10.00 год буде перекрито вул. Стрийську на ділянці від вул. Сахарова до площі біля Академії сухопутних військ. У зв’язку з цим тролейбус № 25 у вказаний час не курсуватиме, а автобусні маршрути №№ 3А, 18 і 44 будуть об’їжджати закриту ділянку вул. Стрийської по вул. Франка–вул. Панаса Мирного–вул. Чмоли та у зворотному напрямку.

Також в день проведення урочистих заходів — 23 серпня — ця ділянка знову буде перекритою з 7.00 год до 10.00 год. Аналогічно, транспорт оминатиме закриту частину вул. Стрийської по вул. Франка–вул. Панаса Мирного–вул. Чмоли. Тролейбуси № 25 у зазначений час не курсуватимуть.

24 серпня, у зв’язку з великим святковим концертом на площі біля Академії сухопутних військ, вулиця Стрийська знову ж таки буде перекрита на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану з 6:00 год ранку до 6:00 год ранку 25 серпня. Відповідно, тролейбуси № 25 не курсуватимуть, громадський автотранспорт їздитиме за вказаною схемою.

22 серпня у центрі міста пройде марш-парад фестивалю «Етновир», відтак, з 18.30 год і до 19.00 год буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом колони: пл. Музейна–вул. І. Федорова–вул. Руська–пл. Ринок (південна сторона)–пл. Катедральна–вул. Памви Беринди–просп. Свободи–вул. М. Коперника, 15.

Крім того, 24 серпня, у зв’язку з проведенням «Маршу нескорених» та «Забігу у вишиванках», на кількох вулицях міста буде ситуативне перекриття руху транспорту.

Так, з 9.00 год і до 11.00 год ситуативно перекриють рух автотранспорту за маршрутом ходи — від Личаківського кладовища по вул. Мечнікова–вул. Личаківській–вул. Чехова–вул. Личаківській–пл. Митній–вул. Винниченка–до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Міський авто- та електротранспорт курсуватиме без змін.

Також через «Забіг у вишиванках» з 9:30 год до 11:00 год ситуативно перекриють рух транспорту на пр. Чорновола  від вул. Липинського по пр. Свободи до вул. Коперника, тролейбуси № 33 тимчасово не курсуватимуть.



varta1.com.ua: Новини