Від завтра в одному з міст Львівщини зросте вартість проїзду в громадському транспорті

В одному з міст проїзд коштуватиме 15 гривень

Від завтра в Дрогобичі, що на Львівщині, підніметься вартість проїзду в громадському транспорті. Про це повідомили на сторінці Дрогобицької міської ради у «Facebook».

Новий тариф вступає в силу з 14 травня 2022 року.

«Зважаючи на стрімке зростання цін та дефіцит палива на автозаправних станціях, з метою уникнення кризової ситуації у сфері пасажирських перевезень, — виконавчий комітет Дрогобицької міської ради прийняв рішення про підвищення тарифу на проїзд у громадському транспорті», — йдеться у повідомленні.

Згідно з рішенням, вартість проїзду в громадському транспорті у місті Дрогобич встановлено тариф в розмірі 15 гривень.

Зазначається, що пасажири, які здійснюють оплату безготівково, з допомогою «Картки дрогобичанина», мають знижку в розмірі 2 гривень за кожен проїзд.

Окрім цього пасажири, з числа затверджених категорій (пенсіонери за віком, особи з інвалідністю ІІІ групи, один з батьків дитини-інваліда віком до 18 років, опікун дитини-сироти або дитини позбавленої батьківського піклування), які оплачують проїзд безготівково, за допомогою «Картки дрогобичанина» мають право на 20 безкоштовних проїздів у громадському транспорті міста щомісяця.

Відповідно до рішення збережено перелік пільгових категорій громадян, яким надано право безкоштовного проїзду в автобусах, що курсують на маршрутах загального користування у м. Дрогобичі.

Ознайомитися з переліком пільгових категорій можна тут.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена