Видавав себе за однолітка: уродженець Прикарпаття надсилав 8-річному хлопчику свої інтимні фото (ФОТО)

З дитиною познайомився через комп’ютерну гру

ФОТО: Поліція Києва

У Києві 28-річний чоловік через комп’ютерну гру познайомився з 8-річним хлопчиком та надсилав дитині свої інтимні фото, вимагаючи  зробити аналогічні світлини. Про це повідомили у поліції Києва та Київській міській прокуратурі.

Батько побачив в телефоні сина зображення порнографічного характеру. Як виявилося, фото дитині надіслав невідомий через месенджер. Батько одразу ж звернувся до поліції.

Як з’ясувалось, порушник представився однолітком малолітнього та упродовж тривалого спілкування вів з ним розпусні бесіди, надсилав фото порнографічного змісту та вмовив потерпілого зробити аналогічні світлини для нього. Щоб встановити дружні відносини, він навіть надіслав фото іншої дитини, яке знайшов в Інтернеті.

Фото: Київська міська прокуратура

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився 28-річний уродженець Івано-Франківщини, який близько п’яти років мешкає у Києві.

ФОТО: Поліція Києва

Раніше повідомляли, на Донеччині перед судом постане чоловік, який систематично ґвалтував двох доньок співмешканки

Наразі педофіл перебуває під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Поліцейські також перевіряють його причетність до інших ймовірних аналогічних фактів протиправної діяльності.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також