Відбійник наскрізь пройшов крізь салон авто: подружжя українців поверталося з Голландії і водій заснув (ФОТО, ВІДЕО)

Подружжя з Хмельниччини чудом врятувалося у ДТП

Фото: "Суспільне"

У селі Липини, Луцького району, водій «Chevrolet» в’їхав у металевий відбійник, який пройшов крізь салон авто. Водій та його дружина залишилися живі і неушкоджені.

Як повідомляє «Суспільне», аварія сталася зранку 8 лютого.

Як розповів очевидець аварії Володимир Шевчук, 48-річний водій, ймовірно, заснув за кермом.

«Швидкість нормальна  була. Він на узбіччя пішов десь за метрів 200. І тут бах.... Коли ми підбігли — він сказав, що заснув, їхав з Голландії разом з дружиною", — каже очевидець.

Водій та його дружина в аварії не травмувалися. «У сорочці родився. Пронизало всю машину, а він з однією подряпиною. Жінка в шоці була, але теж ціла», — розповів очевидець зіткнення авто з відбійником. Спілкуватися з журналістами подружжя відмовилося.

Як розповів у коментарі Суспільному пресофіцер Луцького районного управління поліції Ігор Лівошук, подружжя — родом з Хмельницької області. На водія правоохоронці склали два адмінпротоколи. Йдеться про порушення правил дорожнього руху та пошкодження дорожньої споруди.

З чоловіка також стягнуть штраф за пошкодження відбійника. Зі слів виконроба «Луцькавтодорсервісу» Михайла Голець, нині дорожники ще оцінюють збитки.

Фото: "Суспільне"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також