Відбулася велопрогулянка «Твій друг - безпечний рух» за безпечну їзду на велосипеді у місті (відео)

orig_6052
orig_6052

Викладачі Львівського коледжу легкої промисловості для своїх студентів організували  велопрогулянку «Твій друг - безпечний рух» та зпросили взяти участь і інспекторів патрульної поліції.


Спочатку всіх коротко ознайомили з правила дорожнього руху для велосипедистів, а також як правильно їздити у колонах, опісля виїхали на маршрут. Колона велосипедистів стартувала від вулиці Вороного, згодом виїхала на проспект Шевченка - вул. І. Франка - вул. Вітовського -вул. Коперника-вул. Стефаника-вул. Вороного. Більше 80 учасників заходу: студенти, викладачі та патрульні пліч-о-пліч на двоколісних і у супроводі екіпажу поліції.



«Ми вдячні викладачам з коледжу за те, що організували таку велопрогулянку. Це дає нам можливість донести до усіх, як треба поводитися на дорозі, якщо вони є водіями велосипедів. Про вважливість світловідбиваючих елементів. Про повагу на дорозі », - наголосив заступник керівника відділу зв‘язків з громадськістю, інспектор Назар Франчук





«Велосипедисти своїм прикладом показують як із користю для здоров'я і без шкоди для планети долати дуже актуальну в наш час транспортну проблему. Саме тому ми намагаємося всіляко долучатися до таких заходів» - додав студент Мар‘ян.



Учасники заходу зробили піт-стоп в парку Культури, де обговорили проблему безпечного пересування школярів, студентів та дорослих на велосипедах.



varta1.com.ua: Новини