Відео моменту обвалу в будинку у Львові (ВІДЕО)

Момент обвалу зафіксували камери в під'їзді

Сьогодні у центральній частині міста на вулиці Ставропігійській, 5 відбувся обвал конструкції сходів. На місці працювали працівники ДСНС у Львівській області. На місці події перебуває кореспондент «Варта1».

За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Як прокоментували «Варта1» у ДСНС, усі конструкції на даний момент перевірені.

«О 13 годині 20 хвилин, надійшло повідомлення за адресою Ставропігійська, 5 — обвал сходової клітки в будинку. До місця події направлено два відділення 1-ї ДПРЧ міста Львова та рятувальне відділення спецтехніки. Прибувши до місця виклику виявили що стався обвал між 2, 3-м поверхами та мансардою і заблокованими залишилися шестеро людей між другим та третім поверхом. До місця події було задіяно близько 20 фахівців особового складу. Від конструкцій, які обвалились очищено під’їзд. Питання відселення мешканців вирішується», — прокоментував підполковник Петро Калина, старший помічник начальника зміни з питань реагування.

На камеру відеоспостереження потрапив сам момент обвалу. 

Життєво важливі комунікації — газ, водопостачання у будинку не відключені.

Кам’яниця на вулиці Ставропігійській, 5 у центрі міста займає вузьку ділянку на північній стороні вулиці.

Вона будувалася впродовж XV–XVI ст., зберегла планувальну структуру та фрагменти конструкції, які відносяться до періодів готики та ренесансу. У ХІХ ст. була реконструйована, набувши рис архітектури історизму. Використовується як житловий будинок.

Додамо, на місці події перебували кореспонденти «Варта1». 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також