Відійшов у засвіти відомий український політик

Вічна пам'ять

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль під час огляду селища Троїцьке після обстрілів Фото: Макс Требухов

Відійшов у вічність відомий український політик, колишній керівник Закарпатської і Луганської облдержадміністрацій, генерал Геннадій Москаль. Про це повідомив у Facebook депутат Микола Княжицький.

«Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою», - написав він.

Для довідки: Геннадій Геннадійович Москаль — український політик, колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації, український політик та правник, генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук (2002), доцент (2005), Народний депутат України від фракції партії «Батьківщина». У 2011–2013 входив до складу політичної партії «Фронт Змін», однак після її вливання до «Батьківщини» перейшов з іншими однопартійцями до нової партії, отримавши місце у політичній раді «Батьківщини».

Читайте також: Начальник Львівського обласного ТЦК та СП відреагував на відео з жорстким затриманням чоловіка у Львові (ВІДЕО)

З 2007 Народний депутат України VI та VII скликань, з грудня 2012 перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з 5 березня 2015. З 15 липня 2015-го по 11 червня 2019-го — знову голова Закарпатської ОДА.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також