Відомий у Львові порушник за водіння під наркотиками знову їздить за кермом (ФОТО)

Проте вже на іншій автівці

Нагадаємо, 22 липня, у Львові покарали водія, який за даними очевидців їздив по місту під дією наркотичних речовин — розмалювали йому авто.

«Вбивця», «Метадон нарік», «Нарік вбивця», — такими написами розмалювали автомобіль «Toyota» на вулиці Княгині Ольги.

44-річний Павло Кудринецький регулярно їздить за кермом під наркотиками. Тиждень тому, лише за кілька днів у стані наркотичного сп’яніння його затримували чотири рази.

Фото: «Варта 1»

Також, 26 липня, у Львові помітили цього ж чоловіка під наркотиками, який бігав по вулицях оголений і різне викрикував людям.

Місцева громадська організація «Pitbull Lviv» , яка інформує про нетверезих водіїв, 5 серпня повідомила, що даний водій знову їздить по вулицях Львова за кермом, проте вже на іншому автомобілі.

«Павло Кудринецький — напевно найвідоміший львівський нарік, якого кожен другий патрульний вже оформляв за керування під наркотою. Недавно його понівечений крузак нарешті евакуювали поліцейські. Але схоже наш дружок розжився новою «Шкодою» ВС6473ОА І ось львівські копи вже відкрили новий рахунок по протоколам на новому тазі. Ми не будемо толерувати це ''тіло'' на наших дорогах. Чим швидше ви повідомите про нього на «102», тим швидше його зупинять, і можливо, навіть заберуть авто на штрафмайданчик!», — йдеться у повідомленні організації.

Фото: «Pitbull Lviv»

Нагадаємо, у Львові мотоцикліст у пізню пору доби «влетів» у кільце (ФОТО/ВІДЕО).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також