Відомий український музикант похвалився, що отримує допомогу у Німеччині, як біженець

1500 євро на родину

Музикант Сергій Бабкін уже кілька демісяців живе в Німеччині з трьома дітьми та дружиною і вертатися додому поки не збирається. Про це пише «ТаблоID».

Він нібито хотів піти воювати на початку війни, але дружина відмовила, нагадавши про важкі операції на очах, що були рік тому.

Бабкін у Німеччині отримує допомогу як біженець, щомісяця у них виходить близько 1500 євро на родину.

“410 євро на дорослого, на дитину 250. Житло безкоштовне, дітей взяли до школи. Прекрасна школа. Батьки німецьких дітей оплачують навчання наших. Грошей вистачає на продукти, на побутову хімію. По ресторанах ми не сидимо, їмо вдома”, — зазначив Сергій.

На запитання, як він ставиться до хейту через те, що виїхав за кордон, Бабкін сказав — спокійно.

“Моє серце мені каже, що я все роблю правильно. Я йду вірним шляхом. Всі мої цілі дають результат, реальний відгук. Я бачу тут допомогу, яку я роблю своїми діями”, — зауважив музикант, маючи на увазі благодійні концерти.

Повертатися до України Бабкіни поки не бачать сенсу, адже єдине їхнє житло знаходиться у Харкові.

“У нас таунхаус. Там залишилася одна людина, чоловік зі своєю родиною. Він слідкує за комплексом. Ми заходимо кожного ранку на спільний канал, і він каже, що відбувалося. Наш будинок цілий, але за парканом уже 5-х нема. Я дуже вірю, що нам буде куди повертатися. Ми живемо в Харкові, у нас одна єдина домівка. Якщо б ми жили в Києві, ми б уже повернулися, можливо. Якщо їхати в Київ, то мені доведеться знімати житло, а де я буду брати гроші?”, — зізнався Сергій.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також