Відповідатиме батько: на Київщині син інсценував пограбування (ВІДЕО)

Молодик фарбою для волосся імітував кров на голові, а речі заніс до ломбарду.

Скріншот відео ГУ НП Київської області

До поліції звернувся чоловік та повідомив про те, що на його сина скоєно розбійний напад в квартирі. Також у помешканні не знайшлося системного блоку та телевізора. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Київській області.

За місцем виклику у Бровари прибули керівництво, наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативно група. 

Син розповів, що коли він повернувся додому і відкрив вхідні двері квартири, на нього напали невідомі люди, вдарили по голові, після чого він втратив свідомість. Прийшов до тями лише коли повернувся батько.

«Поліцейські оглянули місце події та встановили, що потерпілий фарбою для волосся імітував кров на голові та на підлозі, а речі здав до ломбарду», — повідомили в поліції.

19-річний молодик, як з’ясували в поліції, не має роботи та схильний до ігроманії.

Кошти він витратив на поповнення рахунку онлайн-казино, а історію вигадав, щоб уникнути покарання від батьків.

«Наразі, на батька складено адміністративний матеріал за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення», — додали в поліції.

Правоохоронці також повідомили про відповідальність за неправдивий виклик спецслужб. За неправдивий виклик поліцейських, рятувальників, медиків передбачено штраф від 850 до 3400 гривень.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також