Відтепер ТЦК працюватимуть цілодобово, - рішення Кабміну

Це стосується як персонально-якісного обліку призовників, так і обліку транспортних засобів

ФОТО: ілюстративне

Кабінет Міністрів України дозволив цілодобову роботу ТЦК. Цілодобовими також стануть медичні огляди та психологічні обстеження ВЛК. Окрім того, ТЦК та СП отримали можливість цілодобово розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати стягнення».

Про таке рішення повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Передбачено, що під час проведення мобілізації та/або під час дії правового режиму воєнного стану територіальні центри комплектування та соціальної підтримки мають право цілодобово:

  • розглядати справи про адміністративні правопорушення та накладати адміністративні стягнення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення;
  • організовувати з визначеною періодичністю проведення медичних оглядів та психологічних обстежень військово-лікарськими комісіями військовозобовʼязаних і резервістів (для районних ТЦК та СП);
  • вести персонально-якісний облік призовників, військовозобовʼязаних та резервістів, облік транспортних засобів, що підлягають передачі Збройним Силам України та іншим військовим формуванням під час мобілізації та у воєнний час.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також