Військові створили пісню-гімн "Марш Об’єднаних сил" (відео)

Screenshot_3
Screenshot_3

«Марш Об’єднаних сил» створили, у вересні 2019 року, колишній акордеоніст та клавішник гурту «Мандри» Леонід Белей, автор тексту — діючий офіцер Володимир Патола, якій і зараз проходить службу в районі ООС. Про це інформує пресцентр ООС.

До запису пісні долучились музиканти гурту «Широкий лан» Святослав Бойко та Олександр Козинець. А провів його на київський студії «Sv.Oboda records» звукорежисер Андрій Обод.

«У середовищі солдатів та офіцерів операції Об’єднаних сил давно назрівала думка створити свою пісню, можливо марш або, навіть, гімн, яка б стала своєрідним паролем, об’єднуючим твором для всіх захисників України, що віддзеркалює саме їхню специфіку спілкування. Такий собі символ бойового братства учасників та ветеранів АТО/ООС», — йдеться у повідомленні.

Командування операції звернулось з пропозицією взяти участь у роботі над створенням маршу до особового складу та волонтерів-патріотів з числа композиторів і виконавців. Останні охоче відгукнулись на пропозицію і в короткий термін провели титанічну роботу. Як результат — з’явився марш Об’єднаних сил.

varta1.com.ua: Новини