Викидають рештки тварин: на Львівщині «м'ясні бізнесмени» наїхали на поліцейського під час перевірки документів (ФОТО)

Забруднення навколишнього середовища – одне з найгірших злочинів проти природи

 У Червоноградському районі влаштували стихійне звалище з решток тварин. У четвер, 22 серпня, правоохоронці після звернення громадянина зупинили таких «м'ясних біснесменів», які рухалися на мікроавтобусі. Однак під час перевірки документів, водій почав втікати і скоїв наїзд на ногу поліцейського. Про інцидент розповів депутат Червоноградської районної ради, керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов, який і викликав працівників поліції.

За його словами, його увагу привернув мікроавтобус, який рухався у тому напрямку, де, власне, завжди викидають залишки вбитих тварин.

"Сьогодні (22 серпня - ред.) близько 12:50 чорний бус повернув у напрямку лісової місцевості неподалік села Боянець. Так як я вже неодноразово писав про викидання решток тварин саме боянецькими «мʼясними бізнесменами», цей бус одразу привернув мою увагу", - наголосив Клімов.

Фото: Олександр Клімов

Депутат звернувся до офіцерів громади Великих Мостів, які швидко приїхали на місце події.

"Водій буса зупинився на вимогу поліцейських, і на вимогу передʼявити документи одразу почав тікати та наїхав на ногу працівнику поліції, якого відкинуло від автомобіля.
Після чого він продовжив втечу з місця події. Працівники поліції весь цей час його наздоганяли.", - йдеться у повідомленні.

Фото: Олександр Клімов

Зупинився він вже у селі Боянець біля власного будинку.

«До поліції вийшла купа жінок, які влаштували шоу. Після чого одна з них через пасажирську дверку проникла в автомобіль і загнала його на подвірʼя», - наголосив Клімов.

Фото: Олександр Клімов

На місці зараз працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття як мінімум одного кримінального провадження за статтею 345 Кримінального кодексу (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, карається виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також