Викрадення голови райради Мелітополя

Список окупантських заручників збільшується

Фото: інформативне

Список окупантських заручників збільшується, цього разу, 13 березня, російські окупанти  прийшли додому з обшуком до голови Мелітопольської районної ради Сергій Прийми, після обшуку його викрали.

Про місцезнаходження досі не відомо.

Про це, сьогодні 14 березня повідомила віцепрем’єрка-міністерка Ірина Верещук.

«Сьогодні стала відома інформація про те, що вчора окупанти прийшли додому з обшуком до голови Мелітопольської районної ради Сергій Прийми. Обшук проводило вісім осіб. Забрали документи Сергія Миколайовича, усі мобільні пристрої та вимагали паролі до них. Після обшуку Сергія Прийму забрали у невідомому напрямку», — Повідомила Ірина Верещук.

Також міністерка нагадала, що українська сторона прикладає максимальних зусиль для визволення Мелітопольського міського голови Івана Федорова, якого уже декілька днів тримають у примусовому полоні росіяни.

Також досі невідома доля Дніпрорудненського міського голови Євгена Матвеєва, якого окупанти викрали вранці 13 березня. Залишається в полоні в Гостомелі на склозаводі рятувальник Олексій Данченко.

«Ми будемо продовжувати рятувати наших людей. Ми будемо продовжувати всіма можливими методами боротися з Росією, з її незаконною окупацією і з тим, що вона робить на нашій землі», — підкреслила Верещук.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також