Викрито двох львів'ян на розкраданні 44 млн гривень на ремонті військового містечка (ФОТО)

Для реалізації долучили працівників підприємства, академії та ліцею

ФОТО: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

Двох мешканців Львова підозрюють у розкраданні 44 млн грн на ремонті військового містечка на Львівщині. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Чоловіки залучили до схеми директора будівельного підприємства, начальника виробничого відділу, бухгалтерку, старшого наукового співробітника факультету військової академії та начальника військового ліцею. Всі вони «допомагали» фігурантам у різний час.

«Розподіливши ролі і функції між учасниками, спільники вносили до офіційних документів сфабриковані дані про обсяги та вартість виконаних будівельних робіт із реконструкції військового містечка на Львівщині. Після цього фірма-підрядник перераховувала субпідрядним організаціям кошти за роботи, які фактично не були виконані», - йдеться у повідомленні.

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

Таким чином зловмисники привласнили 44 млн грн бюджетних коштів.

Фігурантам вже оголосили підозру у привласненні, розтраті майна, заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем та у службовому підробленні (ч. 3 ст. 27; ч. 5 ст. 191; ч. 3 ст. 27; ч. 3 ст. 28; ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Читайте також: на Тернопільщині співробітник ТЦК брав хабарі будматеріалами, за видалення з баз даних інформації про військовозобов'язаних (ФОТО)

Підозрюваних затримали, наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також