«Він і зброї ніколи не тримав»: друзі розповіли про спортсмена, якого затримано на росії за вбивство Ржицького

Вчора, 11 липня, за підозрою у вбивстві російського військового Станіслава Ржицького, якого пов'язують з торішнім обстрілом Вінниці, затримано 64-річного уродженця України Сергія Денисенка. Про це повідомляють росЗМІ.

Він був президентом Федерації шотокан карате-до України (SKIF), а також заслуженим тренером та заслуженим майстром спорту України. Денисенко - володар восьмого дана.

Друзі Сергія Денисенка, затриманого за підозрою у вбивстві екс-капітана підводного човна Краснодара Станіслава Ржицького, розповіли тг-каналам про останні події в житті.

Він виходець із дитбудинку у Сумах. Все життя займався карате, і з військовими його пов'язує лише термінова служба в армії.

«Сергій - це про сім'ю, про тренерство. Він сам добре виступав і тренував дітей та підлітків. Жив цим. Тричі був одружений, від кожної жінки у нього є свої діти, яких він не забував. Перша родина жила в Сумах, потім він одружився з вихованкою. Колишня поїхала до Росії, Краснодар. Дочка живе у Туапсе, де його й затримали. З каратисткою він мешкав в Одесі, потім у Києві. Коли розпочалася війна, асоціація призупинила свою діяльність. Віце-президент Борис Клименко поїхав до Німеччини. А Сергій, ось, після Нового року до Росії поїхав» - сказали друзі.

«Він і зброї ніколи не тримав. Як ним користуватися не знає, служив чи в штабі, чи телефоністом», — уточнив друг з рідного міста Денисенка.

Читайте також: у Краснодарі застрелили командира підводного човна «Краснодар», з якого запускали «Калібри» по Україні.

«Сергій Денисенко на таке не здатний. Він кваліфікований спеціаліст. Тренер», - прокоментував Борис Клименко.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт