Війна буде завершена виключно на полі бою — військовий експерт

І лише перемогою України

Війна росії проти України буде завершена виключно на полі бою і виключно перемогою України. Про це розповів воєнний експерт Петро Черник у коментарі для «АрміяІnform»

«Росія терпить стратегічну поразку в українсько-російській війні. Вона зрозуміла, що вийти «з обличчям» з цієї війни вже не зможе, українців зламати неможливо. Українські Збройні сили перехопили стратегічну ініціативу по всій лінії фронту і росія вдалася до останнього і найстрашнішого вчинку, який тільки може бути — це наведення ракетного жаху на всю інфраструктуру України, як таку. Чи досягли цілі? Не досягла і не досягне. Понад 4 тис. ракет, які випущені по Україні, а сьогодні 75 — не змінять наш дух до боротьби», — сказав експерт.

Внаслідок вчорашньої масованої атаки по Україні, росія кінцево підірвала свій міжнародний імідж. Тепер навіть ті скептики, які думали, що з ними можна домовлятись, уже точно зрозуміли, що з ними домовитись не можливо.

«І вже маємо дуже хороші новини, що Німеччина найближчими днями передасть перші дуже сучасні зенітно-ракетні засоби IRIS-T і ця допомога буде наростати. Більш ніж упевнений, що найближчими тижнями наша ППО суттєво покращиться. І навіть якщо росія завдасть ще одного, другого, третього, четвертого ударів — у підсумку цілей досягнуто не буде. Вони вважають, що чим більше терору вони наводять на Україну, тим кращі для них передумови для начебто якихось домовленостей. Домовленостей не буде. Ця війна буде завершена виключно на полі бою і виключно перемогою України», — додав військовий експерт.

Нагадаємо, вчора на Львівщину влучили вісім ракет. Тому, впродовж дня понад 1000 населених пунктів області залишалися без світла.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт