Війна між російськими силовиками перейшла в активну фазу - розвідка

путін більше не може контролювати ситуацію всередині росії

Фото: ілюстративне

Війна між російськими ФСБ та Міністерством оборони входить в активну фазу. Далі в рф можливі фізичні знищення суб'єктів цього протистояння.

Про це розповів представник ГУР МО Андрій Черняк у коментарі РБК-Україна.

«За нашими оцінками, це вже відкрита війна між так званими »вежами« кремля, в результаті якої будуть фізичні знищення представників конкуруючих сторін», - сказав він.

За інформацією української розвідки, у російській «верхівці» вже розуміють, що їхній диктатор володимир путін став слабким. Тож тепер почалася гонитва за владою.

«Путін уже не може це контролювати і тримати баланс. ФСБ і Міноборони росії розуміють, що це для них шанс здобути певну політичну перемогу», - пояснив Черник.

Що ж стосується Пригожина і «виселення» частини «вагнерівців» до Білорусі - то українська розвідка поки що не бачить загрози для України.

«Вони (»вагнерівці« - ред.) в будь-якому разі не будуть підпорядковані Міноборони Росії. Табори, що будуються для них на території Білорусі - це для підготовки »вагнерівців«. Але в нас немає даних, що їх будуть готувати для нападу на Україну з території Білорусі», - зауважив Черняк.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів