Війна не втримається в межах кордонів України, — Арестович

Тінь війни вже лягла на сусідні країни

Олексій Арестович

Радник голови офісу президента Олексій Арестович вважає, що ця війна вийде за межі кордонів України. Про це він заявив в ефірі «Фейгін Live». 

Олексій Арестович зазначив, що «тінь війни лягла на Молдову, на Білорусі вона вже давно лежить, і на російський регіон».

«Війна розповзається, вона не втримається ні в рамках »спецоперації«, ні в межах навіть кордонів України. Вона відкинула дуже серйозну тінь і в цій тіні видно спалахи пожеж», — сказав він.

Арестович також наголосив, що в невизнаному Придністров’ї аеродром готують до ймовірної висадки російських військових літаків.

За словами радника ОПУ українське ППО зможе в разі необхідності збити літаки звідти.

«Дивлячись де і як, від умов залежить», — зазначив він. 

Через загострення ситуації в Придністров’ї, зауважив він, в Румунії американська БТГ «бригада Страйкер» підійшла до кордону Молдови.

Додамо, що рф готує провокації з ракетними ударами по території невизнаного Придністров’я. Таким чином, Кремль звинуватить у бойових діях Україну.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

«Жоден з них не втече від відповідальності»: Зеленський про оголошені підозри окупантам за їхні звірства (ВІДЕО)

Перші десять російських військових із 64-ї мотострілецької бригади Сухопутних військ РФ, які скоїли злочини проти людей у Бучі, отримали статус підозрюваних