Військова служба правопорядку роз’яснює, як поводитися на блокпостах під час перевірки і огляду салону автомобіля військовими

Потрібно бути готовими на вимогу відкрити багажник та надати оглянути салон автомобіля

фото: Військова служба правопорядку

Військова служба правопорядку у Збройних Силах України  повідомляє про те, що особовий склад удосконалює навички щодо організації служби на блокпостах.

Сьогодні, з військовими правоохоронцями Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку проведено заняття за темою: «Організація служби на блокпостах. Порядок забезпечення руху (проїзду) транспортних засобів в умовах дії правового режиму воєнного стану за спеціальними перепустками»

Під час заняття були розглянуті питання щодо облаштування місць для перевірки осіб, транспортних засобів, багажу та вантажів, позиції вогневих засобів та бойової техніки, місця для відпочинку та забезпечення життєдіяльності особового складу, який виконує завдання на блокпості.

Крім того, окремо обговорено питання щодо організації та здійснення контролю в’їзду/виїзду транспортних засобів, перевірки документів, проведення огляду транспортного засобу та вантажу (товару) щодо відповідності документам на вантаж (товар), тимчасове обмеження (заборону) руху транспортних засобів та осіб через блокпост.

Читайте також: невідповідність даних військового квитка даним Реєстру «Оберіг» є підставою для доставки особи до ТЦК під час перевірки документів.

Нагадуємо, що під час перетину блок посту та проходження перевірки вести відео-фото зйомку, виходити з автомобіля без дозволу військових заборонено. Потрібно чітко відповідати на питання військових, бути готовими на вимогу відкрити багажник та оглянути салон автомобіля.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також