Військовий експерт зробив втішний прогноз щодо Криму (ВІДЕО)

Кримський міст буде зруйновано остаточно, а тимчасово окупований росією Крим перетвориться на «котел». Прогноз щодо майбутніх подій зробив військовий експерт, полковник у запасі та військовий льотчик-інструктор Роман Світан у новому випуску програми «Балаканка» на каналі «Гроші».

«Це єдина артерія, яка з’єднувала материкову росію і окупований Крим, пропускала через себе дуже великі обсяги військових поставок. Вибух на мосту зумовлює наступну епоху, яка передуватиме самому звільненню Криму», — заявив він.

За словами експерта, кількість цих поставок зменшиться. Рух (і автомобільний, і залізничний) мостом навіть після відновлення буде не такий «потужний».

«Російське керівництво братиме до уваги, що такі акти можуть повторитися. Кримський міст буде повністю знищено. Крим як такий стане оперативним «котлом», потрапить в оперативне оточення. Тобто ми переріжемо підходи до Криму, — зазначив експерт. — І вже після цього російське командування буде ухвалювати рішення про доцільність продовження сухопутної операції у Херсонській та Запорізькій областях... Це все ми побачимо найближчим часом».

Додамо, що американські ЗМІ озвучили версію щодо вибухів на Кримському мосту.

Нагадаємо, вчора згорів Кримський міст: очевидці повідомляли про пожежу. Також, проїзд по Кримському мосту неможливий.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена