Військовий оприлюднив зворушливе відео порятунку знесиленого дідуся на Донеччині (ВІДЕО)

Людяність і доброта наших воїнів

Скріншот з відео

У Сіверську, Донецької області, українські військові знайшли 82-річного пенсіонера, який лежав на вулиці в багнюці біля ями від російських снарядів після чергового обстрілу. Знесиленого дідуся, який переживає вже другу війну за своє життя, віднесли на руках додому.

Відео, зняте та поширене українським військовим, опублікував Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ".

На кадрах видно, що два захисники України йшли вулицями міста, яке зазнає регулярних ворожих атак, і побачили між вирвами та розкиданими вибуховою хвилею уламками цегли та інших конструкцій пенсіонера в біді.

Дідусь із босими ногами лежав на землі без руху.

Поруч лежала його палиця та пакет. Бійці допомогли літньому чоловікові підвестися.

«У мене нічого не тримає... ноги не тримають...», — казав дідусь.

«Не переживайте, зараз заберемо... така робота... все нормально, батю... Ось такі вирви від «русского мира»», — відповідали військові.

Пенсіонер розповів, що вийшов із дому, щоб сходити на пошту. Показав, де живе, і один із захисників на своїй спині відніс дідуся до його квартири.

Боєць, який знімав усе на відео, у своєму емоційному зверненні висловився про ситуацію у фронтовому Сіверську, де майже не залишилося жодної цілої житлової будівлі через безперервний обстріл окупантів. А також закликав українців в інших містах — далеко від передової — продовжувати підтримувати армію, адже війна продовжується.

Раніше повідомлялося, як далеко можуть залітати дрони-камікадзе.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена