Військовий втік з частини та зухвало у соцмережах закликав правоохоронців його спіймати (ВІДЕО)

ДБР затримало військовослужбовця

ФОТО: ДБР

Працівники ДБР встановили місцеперебування та затримали військовослужбовця, який кинув своїх побратимів та втік з розташування військової частини. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Військовий потрапив до ЗСУ по мобілізації, втім відслуживши невеликий проміжок часу у Полтаві вирішив, що цього достатньо та просто самовільно залишив розташування частини. Чоловік переховувався у Харкові та намагався всіляко дискредитувати правоохоронців, які його розшукували. У соцмережах він опублікував відео з провокативними заявами.

Фото: ДБР

Зокрема, на своєму каналі в одній з соцмереж він пропонував ДБР його зловити та навіть розповідав, що він переховується у Харкові.

Читайте також: ДБР затримало двох працівників військкомату Самбору, які знущались з незаконно утримуваного ними чоловіка (ВІДЕО).

Працівники ДБР затримали військовослужбовця та повідомили йому про підозру у самовільному залишенні військової частини в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 10 років.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також