Військовий заявив, що гойдалки щодо звільнення Залужного, це зневага до військовослужбовців

Розгойдування суспільства

Військовий Степан Буняк переконаний, що гойдалки з інформацією про можливе звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – це неповага до військовослужбовців та суспільства. Про це заступник командира мотопіхотному батальйону з озброєння у 24-й ОМБр імені короля Данила сказав у коментарі "Еспресо.Захід".

«Це гойдалки, це дії на роз'єднання суспільства, накидання ще однієї теми, яка сприймається абсолютно неоднозначно. І моя думка, що більшість суспільства, абсолютна більшість військових підтримують Головнокомандувача Збройних Сил генерала Залужного. Я також абсолютно його підтримую і просто радив би владі, не компетентній у військовій справі й командуванні Збройними Силами України, не втручатися в ті механізми, які є ефективними та дають гідну відсіч ворогу», – сказав він.

Військовий повідомив, що у влади є чимало інших сфер, де вона повинна діяти. Йому йдеться зокрема про дипломатію, економіку держави, а також створення й відтворення нових зразків озброєння.

«А військовим варто було б дати спокій та дати нормально працювати», – сказав Степан Буняк.

Він додав, яке б рішення не було прийняте, військові свою роботу виконують справно:

«Армія все одно не залишить позицій, армія все одно буде захищати Україну й українську землю, відновлювати територіальну цілісність Української держави. Що б ця наша влада не вчудила, армія позицій не покине, а буде боротися з ворогом».

Такі дії влади й розгойдування суспільства Степан Буняк вважає вкрай негативними.

Читайте також: президент України вперше прокоментував чутки про можливу відставку Залужного.

«Це просто зневага до військовослужбовців, починаючи від головнокомандувача і до солдата. Так влада не повинна чинити із захисниками України. Це просто негідна поведінка. Конкретне рішення – не втручатися людям, які не компетентні у військовій справі, у ту військову справу. Оці їхні блогери, їхні Іванови, Арестовичі, всі решта, Мар'яни Безуглі – це от є їхній рівень. На тому рівні нехай і залишаються. І не втручаються у справи Збройних Сил України», - додав військовий.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також