Військовий ЗСУ пояснив, чому у Бахмуті спостерігається раптове затишшя

В самому Бахмуті активно діє українська авіаційна розвідка, яка відпрацьовує цілі, щоб тримати ворога в напрузі

ФОТО: ілюстративне

Командир відділення аеророзвідки 17-ї окремої танкової бригади В’ячеслав Воробйов зазначив, що в центрі Бахмута, який росіяни вважають стратегічно важливим містом, спостерігається раптове затишшя через активні дії ЗСУ на флангах. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

«Сьогодні напрочуд тихо… я знаходжусь на позиціях в самому Бахмуті…Це пов’язано з активністю, які наші хлопці ЗСУ ведуть на флангах Бахмута. Тобто Кліщіївка, Андріївка. Саме там зараз більш активна частина працює ніж центр Бахмуту», - сказав військовий.

За його словами, в самому Бахмуті активно діє українська авіаційна розвідка, яка відпрацьовує цілі, щоб тримати ворога в напрузі.

Воробйов зазначив, що дуже багато ворогів сховалося в самому Бахмуті. Тому відпрацювання по ним відбувається цілодобово.

Військовий повідомив, що росіяни дійсно намагаються втримати Бахмут будь якою ціною, проте ЗСУ це вигідно.

Читайте також: у ЗСУ назвали найгарячішу точку фронту.

«Якби ми по ним не працювали, вони не полишають Бахмут. Я думаю, це єдине свідчення того, що вони не ідуть з Бахмута, як би ми їх не піджимали по флангах. Вони будуть триматись до останнього і для нас це вигідно – будемо обходити», - додав він.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк