Внаслідок наїзду вантажівки на Львівщині загинула жінка

Незважаючи на зусилля на медиків, жінка померла у реанімації.

На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки загинула жінка-пішохід. Про це сьогодні повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Автопригода зі смертельними наслідками сталася 10 жовтня, близько 20.20, на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» у селі Велика Вільшаниця Золочівського району.

«Водій автомобіля «MAN», 41-річний житель одного з сіл Золочівського району, здійснив наїзд на пішохода, 46-річну мешканку Запорізької області», - попередньо встановили правоохоронці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля на лікарів, померла у реанімації.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: у Львові вантажівка заблокувала рух транспорту

Додамо, що санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також