Внаслідок падіння дерева у Львові постраждала школярка (фото)

ZSdwhH6jaMU
ZSdwhH6jaMU

Сьогодні, 25 квітня, внаслідок падіння дерева постраждала 15-річна школярка. Дівчинку доставлено у лікарню, її життю нічого не загрожує. Також пошкоджено лінію електропередач.


Близько 15.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Франківському районі на вулиці Городоцькій, 231 впало дерево, внаслідок чого постраждала школярка, 15-річна мешканка Львова.


Голова Франківської районної адміністрації розповів, що жодни ознак пошкодження на дереві раніше виявлено не було


«На вул. Городоцькій, 231 впала береза. Причина падіння, швидше за все, це пошкодження кореневої системи та сильні вітри. Візуально стовбур виглядає здоровим. Жодних ознак пошкодження чи хвороби не було виявлено. Також не було жодних звернень від мешканців, щоб знести дерево. Зараз на місці падіння працюють ремонтні бригади», - розповів Тарас Гнида, голова Франківської РА.



Постраждалу дівчинку госпіталізовано в Міську дитячу клінічну лікарню.  У неї медики діагностували: струс головного мозку, забій м’яких тканин потиличної ділянки.


«Дівчина до нас поступила. Її стан жодних тривог не викликає. Немає переломів чи пошкоджень внутрішніх органів», - повідомив головний лікар Міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.


Правоохоронні органи з'ясовують обставини події.






varta1.com.ua: Новини