Внаслідок пожежі на Львівщині постраждав чоловік

i080441
i080441

18 травня о 11:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Гостинцеве Мостиського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому листовим залізом, розміром 12 х 6 м. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львівській області.

Прибувши на місце події, вогнеборці одразу приступили до ліквідації займання. Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Завдяки професійним діям рятувальників, вдалось запобігти подальшому поширенню полум’я й врятувати житловий будинок від повного згорання. Пожежу локалізовано о 12:17 та ліквідовано о 12:38 в складі ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі чоловік 1960 року народження отримав опіки ІІ ступеня важкості. Постраждалого, в стані середньої важкості, госпіталізовано в Мостиську комунальну центральну районну лікарню.

Вогнем знищено перекриття на площі 20 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м. Причина виникнення займання встановлюється.

varta1.com.ua: Новини