Внаслідок ракетного обстрілу рф, у Києві загинула журналістка

Світла пам’ять...

Внаслідок влучання, 27 квітня, російської ракети в житловий будинок у Шевченківському районі Києва, загинула мешканка будинку журналістка «Радіо Свобода» Віра Гирич.

Про це повідомив журналіст «Радіо Свобода» Олександр Демченко

«Це маленька машинка Віри Гирич — моєї колеги з «Радіо Свобода». На ній пару років тому вона возила нас у Немішаєво, розповідати як шукати інформацію на окупованих територіях. Тепер Віри більше немає. Точна російська ракета потрапила у її будинок, Віра пролежала там всю ніч, а знайшли її лише зранку. Я особисто не злий і не хочу плакати, бо це мало б повторюватись щодня. Я просто не знаю як розповісти, якої чудової людини більше немає», — розповів він.

Нагадаємо, що сьогодні мер Києва Віталій Кличко повідомив, що ракетний удар по Києву не обійшовся без людських жертв. Тіло людини знайшли рятувальники, які всю ніч розбирали завали будинку.

Внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 25-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 1 та 2 поверхів. За попередніми даними було врятовано 5 осіб, постраждали — 10.

Додамо, що відео вчорашнього ракетного обстрілу житлових будинків у Шевченківському районі Києва потрапив на камери спостереження.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена