Внаслідок ракетного удару рф загинув один з кращих артилеристів ЗСУ

Вічна пам'ять Герою

Фото з Telegram-каналу Андрія Цаплієнка

Внаслідок удару ворога загинув  один з найкращих артилеристів ЗСУ. Дмитро «Таксист» Мілютін був воїном 128-ї бригади.

Про це в Telegram повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, пише ТСН

Журналіст повідомив, що військовий брав участь добровольцем в АТО, а після початку повномасштабного вторгнення знову пішов на фронт воювати.

Фото з Telegram-каналу Андрія Цаплієнка

«В Запорізький області загинув від ракетного удару один з найкращих і найвмотивованіших артилеристів країни Дмитро »Таксист« Мілютін. Двічі доброволець. АТО і повномасштабна війна. Працював в Дебальцевому під час оборони міста. Зустрічались з ним там на позиціях 128-ої бригади», - зазначив Цаплієнко.

«Напевно, вражений російський корабель в Керчі можна було б вважати »отвєткою« за Дмитра та інших загиблих від російської ракети офіцерів. Але ми їх могли не втратити, якби виконувався наказ на заборону »совкового« шикування на фронті», - додав Цаплієнко.

Раніше повідомлялося, що в одному з прифронтових сіл Запорізької області внаслідок удару російської окупаційної армії загинули воїни 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та місцеві мешканці. 

Зауважується, що триває з’ясування обставин.

В ЗСУ висловили співчуття кожній родині, чиїх рідних забрала російська агресія. У повідомленні не уточнюється, про яку саме кількість загиблих та поранених військових та цивільних ідеться.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена