Внаслідок смертельної ДТП загинуло двоє молодих людей. Подробиці (ФОТО)

дтп2
дтп2

Вчора, 7 травня, на трасі «Рівне – Острог», поблизу АЗС у Здолбунові (Рівненська область). За попередньою інформацією, водій Opel Vectra на шаленій швидкості їхав зі Здолбунова у напрямку села Здовбиця.


Не впорався з керуванням і злетів на узбіччя, інформує місцеве видання zdolbunivcity


Траса знаходиться на підвищенні, трос, який її обмежує, і висота польоту призвели до того, що у кюветі приземлилося не авто, а купа брухту. До рятувальних робіт довелося залучати бійців ДСНС. Водій та пасажир авто загинули.


У відділі комунікації поліції Рівненської області повідомили, що водій автомобіля на іноземній реєстрації Opel Vectra, рухаючись вулицею Коперника районного центру, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і врізався у придорожню огорожу, внаслідок чого легковик перекинувся. 


Усалоні іномарки перебувало двоє осіб - 27-річний житель села Копитків та 36-річний здолбунівчанин. Хто з них був за кермом, з’ясовують правоохоронці.


За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.


Фото: ГУНП Рівненської області та zdolbunivcity


 




 

varta1.com.ua: Новини