Внаслідок ускладнень спричинених COVID-19, помер лікар Василь Савенко (фото)

unnamed-512x330
unnamed-512x330

Відійшов у вічність Василь Савенко, керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги Старосамбірського району. Лікар помер внаслідок ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією, 1 серпня. Про це повідомили в пресслужбі Українського лікарського товариства у Львові.

Савенко Василь Олексійович був керівником Центру первинної медико-санітарної допомоги Старосамбірського району та членом Українського лікарського товариства у Львові.

"Чергова важка втрата спіткала медичну спільноту. 1 серпня відійшов у вічність наш колега Василь Савенко. Він був професіоналом високого рівня, вів постійну боротьбу за життя людей. 1 серпня внаслідок ускладнень спричинених COVID-19 Василь Савенко помер«, — написали у лікарському товаристві.

Згадує лікаря і заступник міністра охорони здоров’я Ірина Микичак.

»Мені Василь запам’ятається дуже активною і працьовитою людиною. Він горів роботою і мав багато цікавих ідей. Він був керівником Старосамбірського ЦПМСД і дуже щиро прагнув зробити найкращою медицину для складного гірського району. Достойний чоловік і справжній лікар. Сумую разом з медиками Старосамбірщини...Вічна пам'ять Василю Савенку... Щирі співчуття рідним...", — написала вона у «Facebook».

varta1.com.ua: Новини