Внаслідок ворожого обстрілу, загинув український військовий

67418-1_large
67418-1_large

У четвер, 11 лютого, ввечері, ворожі війська здійснили обстріл українських позицій. Внаслідок обстрілу, загинув військовий український захисник. Про це повідомили на сторінці оперативно-тактичного угруповання «Схід», у «Facebook».


"Близько 20:45 год, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл наших позицій з великокаліберного кулемета.


Внаслідок обстрілу, один із захисників України загинув. На обстріл російсько-окупаційних військ було надано адекватну відповідь. Командування ОТУ висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна", — йдеться у повідомленні.


Зазначається, що на місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування військової служби правопорядку ЗС України.


Додамо, що це вже друга втрата за минулу добу. Так, близько 09:30 год ранку, у напрямку населеного пункту Горлівка, російський снайпер важко поранив українського військовослужбовця Збройних Сил. Врятувати його життя не вдалося.

varta1.com.ua: Новини