Внаслідок ворожого обстрілу, загинув український військовий

187269-загибель-960x380-0
187269-загибель-960x380-0

Внаслідок ворожого обстрілу, дістав смертельне поранення український захисник. Про це у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, станом на 17:00 год, 26 листопада 2021 року, повідомили у прес-центрі ООС.


«Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», — йдеться у дописі.


Противник здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм у напрямку Мар’їнки, а в бік Новомихалівки ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї.


"Внаслідок ворожих дій, один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.


Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну", — йдеться у дописі.


Зазначається, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.


Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

varta1.com.ua: Новини