Вночі у Львові здійснили підпал магазину: затримано підозрювану (ФОТО)

Вогнем були пошкоджені вхідні двері у магазин, обладнання та частину товару

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Вчора уночі, 18 квітня, в одному із львівських магазинів трапилася пожежа. За даними правоохоронців, приміщення підпалили і підозрювану у злочині вже затримали.
Потерпілих внаслідок пожежі немає. Проводиться оцінювання збитків, завданих торгівельному закладу. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.

"Повідомлення про пожежу в одному з магазинів, розташованому на вулиці Богдана Хмельницького у Львові, надійшло у поліцію 18 квітня близько 1.30.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, спеціалісти - криміналісти та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління №1, а також рятувальники", - йдеться у повідомленні.

Після локалізації пожежі правоохоронці встановили, що причиною займання був підпал. Вогнем пошкоджено вхідні двері у магазин, обладнання та частину товару. Постраждалих немає.

Фото: ГУНП у Львівській області

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Поліцейські встановили зловмисницю, причетну до підпалу та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особу затриманої встановлено – нею виявилась 43-річна львів’янка. Жінка принесла до службового входу у торгівельний заклад папір та картон, облила його легкозаймистою речовиною, підпалила та втекла.

Фото: ГУНП у Львівській області

Слідчі повідомили їй про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Раніше повідомлялося: у Львові сталася пожежа в історичному центрі міста (ФОТО)

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також