Водій таксі з дружиною загинули на очах у своїх двох малолітніх дітей (ФОТО, ВІДЕО)

271748614-296674672502033-7561142780796136298-n
271748614-296674672502033-7561142780796136298-n

12 січня, близько 08:50 год, на автодорозі «Київ–Харків–Довжанський», поблизу села Черкаська Лозова, у результаті лобового зіткнення автомобілів «KIA» та «Toyota» на місці загинули двоє водіїв автівок та пасажирка таксі. До лікарні у важкому стані доправлені двоє трирічних дітей, які знаходилися в автомобілі «Toyota», повідомили «Варта1» у Напцполії Харківської області.

34-річний водій автомобіля «KIA» рухався зі сторони Дергачів в напрямку Білгородського шосе та допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем такси «Toyota Camry», під керуванням 31-річного чоловіка. Автомобіль таксі прямував йому назустріч по своїй смузі руху.

Внаслідок ДТП, на місці події загинули обидва водія та пасажирка таксі. До медичного закладу з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені двоє малолітніх пасажирів автомобілю «Toyota». Зараз лікарі борються за їхнє життя.

Як повідомляє ДСНС, рятувальники ліквідували наслідки ДТП, внаслідок якого 3 людини загинули і постраждали 2 дітей. За допомогою спецзасобів рятувальники деблокували тіла загиблих для проведення подальших слідчих дій.

Внаслідок ДТП на Окружній дорозі в Харкові 12 січня загинули водій таксі та його дружина, про це сьогодні, 12 січня, під час брифінгу повідомив засновник служби таксі «30–40» Руслан Сайфулін, передає "Depo.Харків".

За його даними, водій 1990 року народження керував орендованим транспортним засобом «Toyota Camry», автомобіль використовував у особистих цілях — перевозив родину.

«Рух, згідно з GPS-трекером здійснював з місця прописки, перевозив дружину 1992 року народження, а також двох трирічних дітей, — повідомив Сайфулін. — Рух здійснював Окружною дорогою, згідно з даними трекера, швидкість нашого автомобіля була 75 км на годину».

Він додав, що, за попередніми даними, водій «Kia Optima» виконував обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося лобове зіткнення.

«Внаслідок ДТП, загинули водій »Kia«, водій нашого автомобіля, його дружина, постраждали двоє дітей», — сказав Сайфулін.

Він уточнив, що діти — двійнята, 2018 року народження. У них залишилися дідусі та бабусі і з боку батька, і з боку матері.

Водій таксі працював у службі з кінця грудня 2021 року. Після того, як він мав відвезти родину, чоловік мав приїхати, пройти технічний огляд, медичний огляд та вийти на лінію.

Водій «Kia Optima», який став винуватцем смертельної ДТП під Харковом, неодноразово був спійманий на нетверезому керуванні. Утім суди ним так і не зайнялися. Про це повідомив нардеп з Харківщини Олександр Бакумов, — пише «УНІАН»,

12 січня, внаслідок зіткнення автомобілів «Kia Optima» та «Toyota Camry» поблизу Харкова, загинули троє дорослих та постраждали двоє дітей. За інформацією Бакумова, водій «Kia», який вилетів на зустрічну смугу, є злісним порушником.

«Лише за осінь мав три адміністративні протоколи за 130 статтею КУпАП — керування у стані алкогольного сп’яніння. Жоден з цих протоколів не був розглянутий судом! Жоден! Якби у суду хоч до одного із цих матеріалів »дійшла черга«, порушника не мало бути б в цьому місці і в цей час на дорозі. Тож він продовжував сідати за кермо, порушувати, поки не згубив молоду українську родину», — обурюється нардеп.

 

varta1.com.ua: Новини